Tanarul din judetul Arad care s-a impuscat in cap cu arma de vanatoare a tatalui, familia afirmand ca baiatul era deprimat dupa ce picase examenul de bacalaureat, avea note bune in liceu si terminase cu media 7,82, profesorii declarand-se socati de gestul sau.

Un tanar in varsta de 19 ani, din judetul Arad, s-a impuscat in cap, in noaptea de luni spre marti, cu o arma de vanatoare a tatalui sau, care este padurar si care l-a gasit mort in casa, rudele afirmand ca baiatul picase examenul de bacalaureat si era deprimat din aceasta cauza.

Tanarul absolvise Liceul "Iuliu Maniu" din Arad si picase examenul de bacalaureat, la probele scrise el obtinand 5,30 la limba si literatura romana, 2,95 la matematica si 4,20 la biologie.

BACALAUREAT 2011: Liceele fruntase nu au avut camere video

Profesorii de la unitatea de invatamant unde baiatul si-a terminat studiile afirma ca tanarul a fost un elev linistit, care invata bine si nu a creat probleme niciodata.

Directorul Liceului "Iuliu Maniu" Arad, Stelian Ionutiu, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX ca absolventul a trecut luni pe la scoala pentru a depune contestatie la biologie, una dintre materiile la care a luat o nota insuficienta si la care spera sa obtina, dupa recorectare, nota 5.

"Copilul era linistit, fara probleme disciplinare. Ieri (n.r. - luni) a trecut pe la scoala si a vorbit cu noi si cu diriginta, afirmand ca isi va da examenele in toamna. A depus contestatia la biologie, sperand ca va obtine nota 5, si a spus ca se va pregati la matematica pentru a da examenul in toamna. A plecat optimist de aici si a spus ca merge la tara la tatal sau pentru a se linisti", a spus directorul unitatii scolare.

Ionutiu a spus ca profesorii tanarului sunt socati de moartea acestuia si ca atat cadrele didactice cat si fostii colegi de clasa se vor organiza pentru a fi alaturi de familie la inmormantare.

Referitor la desfasurarea anchetei, politistii au constatat ca tanarul luase arma de vanatoare a tatalui din dulapul metalic in care era inchisa cu un lacat. Astfel, baiatul a gasit cheia de la lacat in casa si a reusit sa scoata arma din dulap.

Citeste si:
Legile Educaţiei, aprobate de Guvern și trimise în Parlament pentru...
Legile Educaţiei, aprobate de...

Cine e de vina pentru dezastrul de la BAC?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.