Perioada de dinaintea vacantei poate fi foarte stresanta, de aceea este bine sa te gandesti din timp la lucrurile cele mai importante de care ai nevoie pentru a petrece cateva zile de neuitat.
Yahoo.shine.com prezinta o lista cu cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faci inainte de a pleca in vacanta ca sa ai parte de un concediu fara griji.


  • O tunsoare noua. Nimic nu iti da o senzatie mai placuta decat o zi petrecuta la coafor. Daca pleci in vacanta la mare, este bine ca inainte sa ai grija de parul tau, deoarece soarele si apa sarata a marii iti vor deteriora parul in mod vizibil. O vizita la coafor te va scapa de cosmarul varfurilor despicate si a parului uscat. Astfel, vei putea sa te bucuri de soare si de mare fara nicio grija.



  • Hidratarea este foarte importanta daca vrei sa ai o piele cu un apect stralucitor si sanatos. Bea cel putin doi litri de apa pe zi, chiar daca esti in vacanta. Nu uita sa iti ingrijesti pielea aplicand cel putin o data pe zi o crema bogata in vitaminele E si A. Nu uita de par. O masca pe baza de ulei de masline va fi mereu binevenita, mai ales daca ai parul uscat.



  • Vopseste-ti genele si sprancenele. Genele si sprancenele se pot decolora daca stai mult timp la soare. Daca vrei sa scapi de problema asta, poti alege sa mergi la un salon de infrumusetare pentru a-ti vopsi genele si sprancenele. In plus, in felul acesta poti renunta si la rimel, deoarece genele tale vor fi definite si vor avea o culoare mai intensa.



  • Nu uita de protectia solara. Nimic nu este mai rau decat arsurile solare, asa ca inainte de a pleca in vacanta nu uita sa iti cumperi o crema cu factor de protectie solara ridicat. Astfel de produse iti protejeaza pielea de efectele nocive ale soarelui. Nu uita ca astfel de creme nu se aplica pe plaja, ci cu 30 de minute inainte de a iesi din casa.



  • Manichiura si pedichiura. Inainte de a pleca in concediu nu uita sa iti faci o programare pentru manichiura si pedichiura. Opteaza pentru o oja sidefata deoarece rezista mai mult pe unghii chiar daca umbli desculta prin nisip sau inoti in mare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.