Papan Chilibar, actorul din Eu cand vreau sa fluier, fluier, a incetat din viata duminica seara, la spitalul Fundeni, unde fusese internat in stare grava inca din februarie.

Singura salvare ar fi fost un transplant de maduva, insa in bancile pe care le-a contactat Strada Film nu a putut fi gasita una compatibila, scrie FilmReporter.ro.

Papan Chilibar a fost remarcat de regizorul Florin Serban in timpul castingului la Eu cand vreau sa fluier, fluier, unde l-a distribuit in rolul lui Ursu, prietenul cel mai bun al personajului principal.

Este extrem de talentat”, spunea regizorul Florin Serban la filmarile din primavara lui 2009. Cineastul planuia sa-l distribuie intr-un rol principal, insa Papan a fost arestat din nou la putina vreme dupa eliberare si astepta sa fie judecat la Penitenciarul Rahova, pentru o spargere.

Avea doar 21 de ani, o fetita de aproape 5 ani si o sotie la fel de tanara ca el. Fusese inchis pentru aproape trei ani la Craiova sub invinuirea de furt calificat cand a fost remarcat de regizor.

La iesirea din penitenciar, si-a gasit temporar de lucru prin Bucuresti, iar iarna trecuta a castigat bani si din curatatul zapezii. In aceeasi perioada, a fost pe covorul rosu la Berlin, pentru lungmetrajul Eu cand vreau sa fluier, fluier, care a castigat Ursul de Argint.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.