Un studiu recent arata ca cerealele integrale prelungesc viata, deoarece fibrele pe care acestea le contin reduc riscul de a muri din cauza bolilor cardiovasculare, respiratorii si infectioase, potrivit Yahoo Shine.
  • Mananca terci de ovaz la micul dejun. Fibrele din ovaz sunt din cele solubile si contribuie la pastrarea sanatatii inimii si in plus iti dau o senzatie durabila de satietate.
  • Pregateste o oala mare de orz pentru a avea la masa de pranz toata saptamana. Poti folosi orzul ca baza si adauga orice legume sau verdeturi ai la indemana sau doresti in ziua respectiva. Adauga si putin ulei de masline si suc de lamaie. De asemnea, poti presara pe deasupra bucati de migdale si alte fructe, scrie MEDIAFAX.
  • Mananca paste din cereale integrale la cina si iti vei asigura un aport de sase grame de fibre la fiecare portie. Le poti combina cu legume, dar si cu o sursa de proteine - carne de pui.
  • Alege floricelele de porumb pentru gustari.
Citeste si: [Uite, ca se poate! Slabeste, mancand carbohidrati!]

[Dulciurile care ajuta la slabit: Afla care sunt carbohidratii 'buni']


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.