Politistii bucuresteni au pornit, luni dupa pranz, in urmarirea unor hoti care furau din masini parcate si care au fugit cu un taxi, ofiterii fiind nevoiti sa traga mai multe focuri de arma pentru oprirea masinii.

In jurul orei 13.30-14.00, politistii de investigatii criminale din Sectorul 1 au observat, in zona Domenii, patru indivizi, dintre care unul era soferul unui taxi, incercand sa forteze usa unui autoturism Matiz, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, conform MEDIAFAX.

Barbatii nu au reusit sa deschida usa masinii, astfel ca s-au urcat in taxi si au plecat de la fata locului, in acest timp ofiterii pornind cu un autoturism in urmarirea lor.

Ulterior, in zona magazinului Titan, barbatii au coborat din taxi si au spart geamul unui autoturism Volkswagen, din care au furat o servieta si au incercat sa fuga din nou de politisti.

Anchetatorii au fost nevoiti sa traga mai multe focuri de arma pentru oprirea taxiului, doi dintre barbatii urmariti reusind sa fuga. Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.

Ceilalti doi hoti prinsi in flagrant delict au fost ridicati de politisti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.