Deputatii au adoptat pe articole Legea privind gestionarea cainilor fara stapan.

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat pe articole proiectul de lege de aprobare a OUG 155/2001, privind programul de gestionare a cainilor fara stapan, fara a aduce modificari formei adoptate de Comisia de administratie, relateaza MEDIAFAX.

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat in plen ca prin acordul liderilor de grup, proiectul de lege privind cainii comunitari a fost scos de pe ordinea de zi, de la sesiunea de vot final, anuntul fiind contestat de viceliderului grupului PNL Eugen Nicolaescu.

Acesta s-a prezentat la tribuna sustinand ca decizia a fost luata de liderii grupurilor parlamentare din zona puterii, intrucat liderii grupurilor PSD si PNL nu au fost consultati.

Pe parcursul dezbaterilor, reprezentanti ai ONG-urilor de protectie a animalelor au aplaudat si scandat in urma comentariilor deputatilor.

Citeste si: Ce prevede noua lege a cainilor maidanezi

Maidanezii din Deva, impuscati in plina strada

Victimele cainilor maidanezi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.