Fiul liderului PSD Viorel Hrebenciuc a sesizat disparitia autoturismului din fata unei sali de sport din Cartierul Francez.

Andrei Hrebenciuc a sesizat politia, miercuri seara, cu privire la faptul ca autoturismul sau BMW Seria 6 a disparut din fata unei sali de sport din Cartierul Francez, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

Politistii au demarat cercetari, iar in jurul orei 24.00 un echipaj al Sectiei 20 a vazut masina abandonata pe o strada din Sectorul 6, in apropiere de sectia de politie.

Anchetatorii incearca acum sa identifice autorii furtului, iar masina lui Andrei Hrebenciuc este verificata pentru a vedea daca lipsesc bunuri din ea si daca hotii au lasat urme.

Andrei Hrebenciuc si-a lasat cheile de la masina in vestiarul salii de sport din Cartierul Francez, iar hotii au luat autoturismul cu cheile proprietarului, potrivit site-ului stirileprotv.ro.

Si in aprilie 2009, fiul lui Viorel Hrebenciuc a ramas fara masina, un model BMW in valoare de 60.000 de euro. Incidentul a avut loc in Sectorul 1 al Capitalei, iar Andrei Hrebenciuc si-a lasat cheia in contact.

"Doar am coborat sa salut, cat am lasat un minut motorul pornit s-a suit cineva si a plecat"
, declara Andrei Hrebenciuc in 2009.

Atunci masina a fost recuperata, iar cei trei hoti, implicati in furtul mai multor masini, au fost prinsi si condamnati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.