Doi traficanti de canabis au fost eliberati dupa ce o judecatoare de la Tribunalul Bucuresti a considerat ca, inca din cele mai vechi timpuri, canepa a fost o planta traditionala a romanilor!

Iosefina Parvu, judecatoare de la Tribunalul Bucuresti, nu a fost de acord cu propunerea procurorilor DIICOT de a-i aresta pe doi traficanti de droguri de risc, considerand ca acestia nu prezinta pericol social concret pentru ordinea publica. Potrivit procurorilor, cei doi cultivau canabis, dupa care il comercializau, relateaza Gandul.

Motivele invocate de judecatoare pentru punerea in libertate a celor doi traficanti sunt cel putin bizare si nu contin aprecieri de natura juridica: "Nu mai putin important este de mentionat ca inca din cele mai vechi timpuri canepa a fost o planta traditionala a romanilo,r obtinandu-se productii record pe teritoriul tarii. Relansarea acestei vechi traditii combina in prezent tehnologia moderna cu vasta experienta dobandita in trecut, incepand de la cercetare, cultura, industrializare si pana la comercializare", se arata in motivarea sentintei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.