V-ati gandit la anii de pensie sau doar sa va retrageti din business pentru o perioada? Iata mai multe oportunitati disponibile in 10 locuri cu adevarat speciale din Romania. Ce alte destinatii recomandati?
  • Horezu (jud. Valcea)
Amplasat intr-o zona cu insemnatate istorica, orasul Horezu reprezinta o optiune de luat in seama atunci cand vine vorba de pensionare sau despre o retragere din business pentru cativa ani. Cunoscut la nivel international ca centru etnografic si de ceramica populara, Horezu ofera multe atractii chiar si pentru cei care cauta obiective turistice.
  • Cavnic (jud. Maramures)
O localitate cu istoric minier, Cavnicul a devenit abia la inceputul acestui secol o destinatie pentru pasionatii de schi, odata cu deschiderea celor doua partii, “Icoana” si “Roata” in 2001 si respectiv 2003. Principalele obiective care merita vizitate in weekend-uri ar fi biserica romano-catolica „Sfanta Varvara”, care dateaza din 1812, paltinul secular inalt de 30 m sau ruinele topitoriei de aur din secolul XIX. De la Cavnic se ajunge usor la Baia Mare, distanta fiind de doar 21 km.

Citeste integral pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.