O femeie dintr-o comuna ieseana a reclamat Politiei ca a fost inselata cu suma de 1.800 de lei, pe care a achitat-o pentru a intra in posesia unui presupus premiu in valoare de 20.000 de euro la un concurs organizat de o firma de telefonie mobila.

Femeia, in varsta de 33 de ani, originara din localitatea ieseana Targu Frumos, le-a declarat politistilor ca a fost anuntata printr-un SMS trimis pe telefonul sau mobil ca ar fi castigat un premiu de 20.000 de euro la un concurs organizat de o firma de telefonie.

"Pentru a intra in posesia premiului, femeia a fost instiintata ca este necesar sa achite la oficiul postal suma de 865 de lei si sa cumpere cartele telefonice preplatite in valoare de 935 de lei, urmand sa transmita codurile catre persoana care i-a trimis SMS-ul. Totodata, i s-a spus ca ulterior ar urma sa se intalneasca cu un jurist pentru a primi un card bancar cu suma castigata”, a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Politiei judetului Iasi, Madalin Taranu, transmite MEDIAFAX.

Potrivit acestuia, dupa ce a achitat banii si a cumparat cartelele telefonice femeia s-a prezentat in locul indicat pentru a ridica premiul, insa si-a dat seama ca a fost inselata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.