Romania a ocupat pentru a doua oara, in decurs de patru ani, locul intai in U.E. in privinta mortalitatii infantile. Marsul Tacerii este un prim pas catre o schimbare in acest sens.

Adresez acest mesaj tuturor din dorinta de a convinge cat mai multi oameni sa participe la un Mars al Tacerii, care va avea loc duminica, 8 mai, incepand cu ora 12.00, in Bucuresti, Piata Victoriei.

Pentru a putea trage un semnal de alarma, avem nevoie de minimum 578 de participanti, acesta fiind numarul copiilor deveniti ingeri, astfel incat fiecare persoana care va participa sa mearga in memoria unui copil.

Dar va imaginati cum ar fi sa se stranga 2848 de oameni, care sa participe in memoria celor 2848 de copii cu varste cuprinse intre 0 si 10 ani, dintre care 2078 de copii cu varsta cuprinsa intre o zi si 1 an, cati s-au stins doar anul trecut?

Dragi prieteni, onorati impreuna cu noi memoria copiilor deveniti Ingeri! Sprijiniti parintii de Ingeri in acest Mars, sprijiniti cauza lor, fiti Ingeri pe Pamant, pentru Ingerii din Ceruri...


"Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume"
- Mahatma Gandhi

Doamne ajuta!

Cu recunostinta,

Bianca Brad,
mama unui baietel pe pamant si a unei fetite in ceruri


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.