Sapte tineri aflati in statiunea Mamaia sunt cercetati de Politie dupa ce asupra lor au fost gasite diverse cantitati de droguri.

In noaptea de sambata spre duminica, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta au organizat o actiune privind combaterea traficului si consumului de droguri in statiunile Mamaia, Costinesti si Vama Veche,.

In zona de nord a statiunii Mamaia au fost depistati doi tineri, ambii din Bucuresti, in varsta de 21 de ani, care aveau asupra lor doua grame de canabis, relateaza MEDIAFAX.

Ulterior, tot in statiunea Mamaia, au fost prinsi alti cinci tineri, cu varste cuprinse intre 18 si 26 de ani, din Arges, Bucuresti si Braila, care aveau asupra lor trei grame de canabis. Cele sapte persoane sunt cercetate in libertate pentru detinere de droguri de risc pentru consumul propriu.

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta au actionat si pentru verificarea legalitatii comertului cu produse etnobotanice, fiind identificat, in zona de nord a statiunii Mamaia, un punct mobil de vanzare a acestor marfuri, de unde au fost ridicate 78 de plicuri cu astfel de substante,

Aproximativ 20.000 de turisti se afla la acest sfarsit de saptamana pe litoralul romanesc, iar cei mai multi dintre acestia au ales sa petreaca minivacanta de 1 Mai in Mamaia, dar si in cateva statiuni din sudul litoralului. [La mare de 1 Mai. Mii de turisti pe litoralul romanesc].

Citeste si: Plantatii de canabis in judetul Mures

Descinderi la magazinele de etnobotanice


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.