Directorul CFR Bucuresti a fost demis dupa ce mai multe trenuri cu plecare si sosire in Capitala, in aceasta dimineata, au avut intarzieri de pana la 580 de minute.

Gavrila Manaila a fost demis din functia de director al Regionalei CFR Bucuresti, acesta fiind acuzat ca a organizat defectuos reparatiile la macazul din Gara de Nord. "Motivele demiterii sunt organizarea necorespunzatoare a lucrarilor de intretinere si reparatii din statia Bucuresti Nord, nerespectarea dispozitiilor care prevedeau fluidizarea traficului feroviar in weekend-ul de 1 mai si coordonarea defectuoasa a lucrarilor de reparatii programate in Gara de Nord, ceea ce a dus la pertubarea traficului de calatori", se arata intr-un comunicat al CFR SA, potrivit MEDIAFAX.

Trenurile au plecat si au ajuns in aceasta dimineata in Capitala cu intarzieri de 580 de minute, dupa ce in cursul noptii de vineri s-au desfasurat lucrari de inlocuire a celui mai solicitat macaz din Gara de Nord, care au fost finalizate la 7.45.

Potrivit CFR SA, macazul la care au fost facute lucrarile de inlocuire si recentralizare in instalatie permite circulatia a peste 80% din trenurile care intra si ies din Bucuresti Nord.

Numele Directorului Sucursalei Regionale de Cai Ferate Bucuresti, Gavrila Manaila, a aparut in ultimii ani in dosare DNA, fiind legat si de achizitiile supraevaluate facute de Mihai Necolaiciuc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.