Politia spaniola a arestat 17 persoane, dintre care 12 romani, anihiland o retea de infractori care au produs pagube de peste 300.000 de euro din vanzarea pe Internet a unor masini inexistente.

Cele 17 persoane retinute in Spania sunt acuzate de frauda, fals in documente si spalare de bani, precizeaza El Periodico Extremadura, adaugand ca este vorba despre 12 romani, un columbian si patru nigerieni, citeaza MEDIAFAX.

Infractorii au fraudat mai multi cetateni din Polonia, Marea Britanie, Belgia, Slovacia, Statele Unite si Cehia, carora le oferisera posibilitatea achizitionarii de autoturisme in conditii avantajoase de pe un site din Cehia.

Presupusul vanzator le explica victimelor sale faptul ca, din cauza unor circumstante legate de locul de munca, va fi nevoit sa plece din Cehia timp de mai multi ani, motivand astfel dorinta de a-si vinde masina.

Arestarile au avut loc in mai multe orase din Spania, pe care politia nu le-a facut publice, insa mai multe perchezitii au avut loc inclusiv in Madrid
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.