Unsprezece persoane au fost duse la audieri, marti dimineata, la Serviciul Furturi Auto din Politia Capitalei, in urma a opt perchezitii vizand destructurarea unei retele specializate in furturi de masini de lux.

Politistii bucuresteni, coordonati de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti, au facut opt perchezitii in Capitala, pentru a pune in executare 18 mandate de aducere, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

Unsprezece dintre suspecti au fost ridicati in urma perchezitiilor si sunt audiati de politisti si procurori la sediul Serviciului Furturi Auto.
In ceea ce priveste modul de operare a membrilor retelei, acestia furau masinile din strainatate si le vindeau in Romania sau declarau fals ca masina luata in leasing le-a fost furata, obsineau asigurarea si revindeau masina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.