Tu cum te pregatesti pentru Sarbatoarea Pastelui? Va propunem cateva retete naturiste de frumusete.

  • Masca naturista pentru vitalizare intensa a parului

Se amesteca intr-un bol urmatoarele ingrediente: trei linguri de ulei de ricin, o lingura de miere, zeama de la o jumatate de lamaie, 15 picaturi de vitamina A uleioasa, doua fiole de vitamina E si un galbenus de ou. Se amesteca foarte bine pana devine o compozitie omogena si se aplica pe par de la radacina pana la varf, masand energic scalpul timp de un minut. Masca se lasa sa actioneze o jumatate de ora, dupa care se clateste cu sampon, balsam si apa din abundenta. Parul nu se usuca cu feonul, ci se lasa intr-un prosop.

  • Masca de vitalizare a tenului

Se amesteca intr-un bol o lingura de argila praf. Se adauga ulterior zeama de la o felie de lamaie pisata, apoi o lingura de ulei de masline, un galbenus de ou batut si restul laptelui pana devine o pasta cremoasa. Se aplica pe ten in strat gros si se lasa sa actioneze o jumatate de ora, dupa care se clateste tenul doar cu apa. Se recomanda folosirea acestei creme o data la doua seri.

Citeste mai multe retete pe Healthy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.