La doar 4 ani, Selena Daria Vlad suporta cu curaj boala de leucemie acuta limfoblastica. Pentru ea, fiecare ora din viata este importanta, astfel ca are nevoie de ajutorul nostru chiar acum.

In curele lungi de chimioterapie, Selena a invatat sa aiba rabdare cand este conectata la aparate si nu a uitat sa se bucure de viata. Ii place sa rada, sa asculte povesti, sa picteze si sa faca fotografii.

Copilaria Selenei a insemnat cure de chimioterapie, punctii medulare si lombare, zeci de analize si internari, iar la trei luni pana la terminarea tratamentului cu citostatice, leucemia a recidivat. Singura ei sansa este transplantul de celule stem la un centru medical din strainatate, unde costul tratamentului se ridica la 150 000 euro.

Pana la data de 11 aprilie 2011, s-au strans pentru micuta Selena 22.136 Euro, insa pana la 150.000 euro mai este cale lunga.

Pentru mai multe informatii despre acest caz, intra pe selenavlad.ro si pe pagina de facebook a campaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.