Doi tineri au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova luni dimineata, in urma unei altercatii in trafic. Cei doi au fost impuscati de un alt tanar, cu un pistol cu bile de cauciuc, pe o strada din municipiul Bailesti.

Doi dintre tineri se aflau intr-un autoturism Peugeot, moment in care au fost depasiti de o alta masina, un Opel, ai carei sofer le-a cerut sa opreasca.

Ulterior, pasaerii autoturismului Opel au inceoput sa loveasca in autoturismul Peugeot, moment in care soferul a scos un pistol cu bile, pe care il detine legal, si a tras patru focuri de arma, unul in aer si trei spre ceilalti doi tineri, potivit MEDIAFAX.

Cei doi tineri raniti, Catalin Bentaru (23 de ani) si Catalin C. (17 ani), au fost dusi la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova.
Tanarul de 23 de ani are leziuni in zona toracica si la cap, iar cel de 17 ani prezinta rani la brate
.

Un incident similar s-a petrecut duminica seara intr-o intersectie din Drobeta Turnu Severin, unde un tanar de 19 ani a tras mai multe focuri de arma cu un pistol cu bile de cauciuc. In urma incidentului, trei persoane au ajuns la spital, insa nu au necesitat internare.

Tanarul care detinea legal arma si-a explicat gestul in fata politistilor prin faptul ca cele trei persoane ii vandalizasera masina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.