Ei bina, o mama ingrijorata de faptul ca fetita ei de 7 ani va fi chinuita de colegi la scoala, a hotarat sa ii faca o operatie estetica pentru a-i corecta urechile.

Micuta Samantha Shaw, in varsta de 7 ani, s-a nascut cu urechi mari si proeminente. Mai mult, urechea ei drepta era indoita. Fiindca in curand va incepe scoala, mama ei se temea ca fetita va fi chinuita de colegi pentru felul in care arata. Asa ca femei s-a hotarat sa ii faca viata mai usoara fiicei ei si a dat-o pe mana chirurgilor plasticieni pentru a-i corecta defectul. Rezultatul a fost incantator si fetita este foarte fericita.

  • Problema morala

Cu totii stim sau am trait pe pielea nostra rautatile copiilor in scoala. Daca aveai ochelari sau aparat dentar, sau un nas mai stramb erai tinta perfecta a batailor de joc si a atacurilor.

In ultima vreme, numarul operatiilor estetice facute la copii a crescut la 30%, copii apeland din ce in ce mai des la esteticieni, cu acordul parintilor, pentru a putea duce o viata normala.

Chirurgii plasticieni si medicii sunt de parere ca o experieta de chin in copilarie poate traumatize un om pe viata si il poate impiedica din a-si realiza o cariera pe masura potentialului intelectual, din cauza lipsei de incredere in sine pe care o dobandeste in timp.

Cu toate astea, multe defecte ajung pe parcurs sa devina atuuri. Urechile mari, de exemplu, sunt des intalnite in randul persoanelor publice, fie ca vorbim pe Printul Charles al Marii Britanii sau de presedintele Barack Obama, urechile se pare ca nu au stat in calea realizarii lor.

Insa totul depinde de mediul in care iti lasi copilul sa creasca si oamenii de care este inconjurat, multi dintre cei care il vor chinui pentru felul in care arata vor fi chiar adultii, nu neaparat copii.

Asa ca, ti-ai lasa copilul sa apeleze la chirurgie plastica petnru a scapa de tortura psihica si pentru a capata mai multa incredere in el, sau ar fi o greseala?

Citeste si: Isi injecteaza fiica de 8 ani cu Botox


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.