In intervalul 14 -15 aprilie meteorologii anunta ploi si intensificari de vant. La munte fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.

In intervalul 14 aprilie, ora 14:00, 15 aprilie, ora 12:00, va ploua pe arii extinse, iar cantitatile de apa vor depasi local 15 l/mp, iar izolat 20-25 l/mp, in regiunile sud-estice si estice. In aceste regiuni, vantul va prezenta intensificari temporare, cu viteze la rafala de peste 50 km/h, potrivit ANM.

La munte si trecator in estul Transilvaniei si nordul Moldovei vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare
.

  • Viscol si circulatie ingreunata in judetele Brasov si Prahova

Zapada care a cazut peste noapte a produs probleme in judetele Brasov si Prahova, pe DN73A si DN1. Din cauza stratului gros care s-a depus imediat pe carosabil, in judetul Prahova s-a circulat cu viteza redusa, potrivit Realitatea.

In Bucegi, vantul a ajuns la 120 de kilometri la ora, toate traseele turistice din zona fiind inchise. Functionarea telecabinelor din Sinaia si Busteni a fost oprita de asemenea
. Ninsorile din zonele montane vor continua sa cada pana spre sfarsitul saptamanii.

Astazi va ploua pe arii extinse in sudul si sud-estul tarii, iar vantul va prezenta intensificari.



Vremea in orasul tau

Vremea in urmatoarele trei zile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.