Elena Udrea a declarat la RFI ca ar accepta, ca ultima solutie, si eutanasierea cainilor vagabonzi, apreciind ca politicienii abordeaza cu ipocrizie subiectul.

"Ca ultima solutie, daca nu se gaseste o alta solutie de catre comunitate, as fi de acord si cu aceasta solutie a eutanasierii", a declarat Udrea.

Ea a mai spus ca subiectul trebuie abordat fara ipocrizie, informeaza MEDIAFAX.

"Am cerut intotdeauna lipsa de ipocrizie in abordarea acestui subiect. Politicienii intotdeauna sau in cea mai mare parte sunt ipocriti, pentru ca o parte a societatii intelege ca oricare ar fi pana la urma solutia pe care o gasim, la final nu trebuie sa mai avem caini fara stapan pe strada, care pun in pericol viata oamenilor, iar alta parte a societatii desigur ca apara pana la capat si fara sa genereze neaparat solutii alternative drepturile animalelor fara stapan.

Politicienii oscileaza intre aceste doua categorii ale electoratului si de foarte multe ori se comporta ipocrit. Am cerut dezbatere publica si gasirea de solutii inainte de aceasta ultima varianta, cea a eutanasierii", a explicat Udrea.


Cainii maidanezi ar putea fi eutanasiati. Ei vor fi adunati de pe strazi si tinuti in adaposturi timp de 30 de zile. Ulterior, autoritatile locale vor decide ce fac cu animalele respective: le sterilizeaza sau le eutanasieaza, dupa cum a decis, marti, Comisia pentru administratie publica din Camera Deputatilor.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.