Starea de sanatate a lui Teo Trandafir se imbunatateste, dupa ce s-a luptat cu o pancreatita acuta grava si recurenta.Medicii se declara optimisti, insa precauti ca o vor putea transfera in salon.

Reprezentantii clinicii vieneze arata, in ultima informare publicata marti, ca starea de sanatate a Teodorei Trandafir se imbunatateste, iar aceasta reface la sectia de Terapie Intensiva, anunta MEDIAFAX.

"Suntem optimisti, dar precauti ca o vom putea transfera intr-un salon standard la sfarsitul acestei saptamani", a declarat profesorul Michael Gnant, de la Departamentul de Chirurgie.

"Simptomele de infectie se reduc in prezent si speram din nou ca de data aceasta am reusit in sfarsit sa obtinem ceea ce initial era improbabil, si anume recuperarea pacientei noastre"
, a adaugat profesorul Gnant, coordonatorul echipei de medici care se ocupa de Teo Trandafir.

La sfarsitul lunii martie, Teo Trandafir a fost din nou operata, pentru a inlatura alte urme de necroza si tesut infectat din abdomen, anuntau medicii Clinicii AKH din Viena, precizand ca sunt rezervati in privinta evolutiei starii de sanatate a acesteia.

Dupa operatie, fosta vedeta TV, in prezent deputat PDL, a fost dusa in sectia de Terapie Intensiva, dupa ce anterior ea fusese mutata intr-un salon.

In 24 februarie, Teo Trandafir a fost supusa altei interventii chirurgicale majore, in urma complicatiilor provocate de pancreatita si a unei infectii abdominale. Partile necrozate ale pancreasului au fost inlaturate si s-a efectuat drenaj extensiv si lavaj al cavitatii abdominale, precizau medicii de la clinica vieneza, spunand ca interventia a fost un "succes". [Teo Trandafir a fost operata cu succes]

Interventia chirurgicala a fost efectuata dupa ce medicii austrieci anuntau, la inceputul lunii februarie, ca Teo Trandafir a fost supusa unei proceduri endoscopice, ca se recupereaza bine si ca ar putea reveni in tara "curand". Ulterior, insa, externarea ei a fost amanata, din cauza unei complicatii septice.

Teo Trandafir a fost transportata, in 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena
, dupa sase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatita acuta de severitate medie.[Teo, internata la un spital din Viena]

Citeste si:
Teo Trandafir, amintiri triste din copilărie. Cum era Crăciunul...
Teo Trandafir, amintiri...

Teo Trandafir a transmis, in 1 aprilie, o scrisoare deschisa in care multumeste celor care o sustin si ziaristilor care nu au facut subiect de cancan din cazul sau, precizand ca acestora le ramane "prietena pentru totdeauna" si recomanda ca orice alte informatii in afara celor oferite de clinica AKH sa fie tratate cu rezerva. [Teo Trandafir: "Ma simt bine si mi-e dor de tara"!]

Fosta vedeta TV, in prezent deputat PDL, cerea scuze ca starea de sanatate nu i-a permis sa raspunda cu aceeasi caldura acelora care i-au adresat mesaje sau care au incercat sa o contacteze.

Ea remarca faptul ca multi jurnalisti au inteles sa nu faca din situatia sa o informatie de cancan, privandu-se astfel pe ei insisi de o audienta obtinuta usor si precizeaza ca si-ar dori ca fiica sa Maia sa nu se sperie cand deschide televizorul si afla informatii despre ea. Teo Trandafir se declara mahnita de unele informatii "bombastice" despre starea sa de sanatate, venite de la rude sau "cunostinte" din tara.
Teo Trandafir spunea ca ii este dor sa revina in tara, ii este dor de Romania ei si dadea asigurari ca se afla pe maini bune.

Citeste si:
Teo Trandafir și Florin Zamfirescu, îndurerați din cauza morții...
Teo Trandafir și Florin...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.