Afacerea "Sotia si Parohia": Studenti la Teologie sau absolventi care mai au nevoie doar de o sotie pentru a fi hirotonisiti s-au strans pe site-ul matrimonial ortodox "Cetatea-Crestina", unde curteaza femei doritoare sa devina preotese!

  • Destinul de preoteasa, la un click distanta

Este suficient sa intri pe site-ul matrimonial "Cetatea-Crestina", sa-ti faci o prezentare suficient de detaliata si in duh crestin, sa apesi pe butonul "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma!" dupa care sa astepti sa fii curtata de viitorii slujitori ai Domnului, potrivit Gandul.

2.200 de administratorii se prezinta ca "un grup restrans de crestini ortodocsi care doresc sa sprijine intemeierea familiilor crestine". Cupidonii au insa reguli stricte: activarea contului doritoarelor dureaza o saptamana, dupa ce "promiti" ca esti o fata cuminte, onesta, cu frica de Dumnezeu, respecti posturile de peste an, te spovedesti si nu asculti manele.

  • Profilul pretendentilor: "Motanul Danila", "Dracusorul Cristian", si Alec, "La suflet - copil, in rest barbat"
Anunturile disperate de dragoste vin in general din partea unor studenti la Teologie in an terminal care au nevoie de o consoarta pentru a nu rata un post de preot. Acestia fagaduiesc "multe bucurii duhovnicesti", altii te pot invita la un "prigat nectar, duminica dupa Sfanta Liturghie, Doamne-ajuta, sa ne bucuram impreuna", semnat Motanul Danila.

"Sunt un dracusor, dar ofer discretie si sprijin financiar. Daca nu, te rog nu pierde timpul. Sper ca ai inteles mesajul meu, e simplu, nu?"
, adauga un alt tanar care pretinde ca e masterand la Teologie.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.