Autoritatile italiene au destructurat o retea de proxenetism care exploata prostituate romance, in Sicilia, arestand 14 suspecti, intre care sapte cetateni romani si doi politisti italieni.

Reteaua de proxenetism care desfasura activitatea in orasul sicilian Palermo a fost depistata dupa ce o prostituata romanca a depus plangere privind amenintarile pe care i le adresase o "colega de breasla".

Tanara s-a adresat initial unui politist, dar se pare ca acesta si un coleg erau implicati in favorizarea prostitutiei.

In total, autoritatile italiene au emis mandate de arestare preventiva pe numele a 14 persoane, sapte romani si sapte italieni, suspectati de activitati de proxenetism. Printre suspectii italieni arestati se numara doi politisti, amandoi in varsta de 51 de ani.

Agentii italieni sunt suspectati de favorizarea prostitutiei in schimbul banilor si unor prestatii sexuale.

Tinerele, numite de proxeneti "bagajele", erau "cumparate" din Romania in schimbul unor sume cuprinse intre 500 si 1.000 de euro
si erau fortate sa se prostitueze pe strazile din Palermo.

Prostituatele castigau chiar si 1.500 de euro pe noapte, dar cea mai mare parte a banilor ajungeau la liderii retelei de proxenetism.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.