Un tanar s-a sinucis duminica aruncandu-se de la etajul al zecelea al unei cladiri din Timisoara, politistii spunand ca acesta ar mai fi incercat, cu cateva ore inainte, sa se arunce de la etajul al patrulea al unui alt bloc, fiind insa salvat si dus la spital, de unde a fost lasat apoi sa plece.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, Marinela Hotico, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca politistii au fost sesizati duminica dupa-amiaza ca un tanar incearca sa se arunce de la etajul al patrulea al unui bloc de pe strada Linistei din Timisoara.

Conform sursei citate, intr-un moment de neatentie al acestuia, politistii au reusit sa il imobilizeze si sa il coboare cu ajutorul pompierilor.

Potrivit anchetatorilor, tanarul de 28 de ani le-a spus ca a incercat sa sara de pe bloc deoarece credea ca este personajul Neo din filmul "Matrix", iar prin gestul sau l-ar fi aparat pe Dumnezeu.

Hotico a declarat ca, dupa cateva ore, politistii au fost sesizati ca un tanar a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul al zecelea al unui bloc de pe strada Stelelor din Timisoara.

Conform anchetatorilor, din primele cercetari, acesta este acelasi tanar care, cu cateva ore inainte, mai incercase sa se sinucida.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Timisoara, Liana Dacilescu, a declarat ca tanarul de 28 de ani a fost dus de politisti, in cursul zilei de duminica, la Clinica de Psihiatrie "Eduard Pamfil" din Timisoara, unde i s-au administrat calmante, doctorii lasandu-l apoi sa plece.

"Tanarul a fost adus la Clinica de Psihiatrie, dar pentru a fi internat in spital pentru evaluare amanuntita ar fi trebuit sa semneze un consimtamant. A fost linistit si cooperant, i s-au administrat calmante. Medicii au vorbit cu el, iar acesta a negat ca a vrut sa se sinucida, a zis doar ca a vrut sa braveze. Dupa ce s-a linistit, pentru ca nu a semnat consimtamantul, a fost lasat sa plece", a afirmat Dacilescu.

Politistii din Timisoara au deschis o ancheta si incearca sa stabileasca circumstantele producerii sinuciderii, deoarece tanarul nu a lasat un bilet prin care sa isi motiveze gestul.

Citeste si:
Un militar francez a fost găsit mort în camera unui hotel din Capitală
Un militar francez a fost...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.