O aeronava a companiei Tarom a fost intoarsa din drum, luni, pe Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni din cauza unui incident, a declarat purtatorul de cuvant al Aeroportului Otopeni, Valentin Iordache.

Cei 78 de pasageri ai aeronavei companiei Tarom sunt in siguranta si isi vor continua calatoria cu un alt avion, care a decolat la ora 12.10.

Cursa Tarom ROT415 Bucuresti - Madrid era programata sa decoleze la ora 8.55, a decolat la 9.10 si s-a intors la 9.45.

Purtatorul de cuvant al Aeroportului "Henri Coanda" Otopeni, Valentin Iordache, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca aeronava a fost intoarsa din cauza unui incident.

Cursa s-a intors "in deplina siguranta" pe Aeroportul Otopeni, la aproximativ 35 de minute de la decolare, informeaza, luni, compania Tarom.

Echipajul cursei a raportat aparitia unui zgomot in timpul procedurilor de decolare, iar comandantul aeronavei a decis preventiv intoarcerea pe aeroport, pentru deplina siguranta a pasagerilor, conform procedurilor standard, potrivit sursei citate.

Aeronava de tipul Boeing 737-300 va intra intr-o procedurã de control amanuntit inainte de a fi reprogramatã la zbor.

Toti cei 78 de pasageri au fost debarcati in aeroport, unde li s-a asigurat asistenta, in conformitate cu regulamentul EC261/2004 si isi continua calatoria cu o alta aeronava, care a decolat la ora 12.10, se arata in acelasi comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.