Un tanar a murit, iar alti trei au ajuns in stare grava la spital, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat in afara carosabilului din cauza ca soferul masinii, care avea permisul de conducere suspendat, a pierdut controlul volanului intr-o curba.

Potrivit primelor cercetari ale politistilor vasluieni, autoturismul, in care se aflau sapte tineri, cu varstele cuprinse intre 17 si 28 de ani, a iesit de pe carosabil si apoi s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului national DN 2F, la zece kilometri de municipiul Vaslui, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului intr-o curba la dreapta, in dreptul comunei vasluiene Laza.

In urma accidentului, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta fata a masinii, un tanar in varsta de 21 de ani, a murit pe loc, iar alti trei, intre care si soferul, au fost transportati in stare foarte grava la spital, cu politraumatisme.

"In urma cercetarilor desfasurate la fata locului, s-a constatat ca persoana aflata la volan a pierdut controlul asupra directiei, intr-o curba la dreapta, din cauza vitezei cu care conducea. Conducatorul auto, in varsta de 23 de ani, avea suspendata exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din luna septembrie 2010, fiind cercetat intr-un dosar penal pentru refuz recoltare de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei", a declarat, duminica, pentru corespondentul MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, Mihaela Straub.

Toti cei sapte tineri erau din localitatea vasluiana Laza iar in momentul in care a avut loc accidentul se intorceau acasa de la discoteca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.