Politistii din Republica Moldova cauta un ucigas in serie, dupa producerea a trei crime in care au fost vizate cupluri de indragostiti care isi parcau masinile in zone izolate.

Cele trei crime s-au produs in Ialoveni, Nisporesti si Durlesti, o localitate de langa Chisinau, potrivit Pro TV.

De fiecare data, ucigasul a luat vietile unor indragostiti care isi parcasera masinile in locuri izolate. Pe fete le-a batjocorit initial, iar pe baieti i-a impuscat cel mai probabil dupa ce au vazut cum iubitele lor erau violate.

In cazul de la Durlesti, masina parasita in camp a fost observata de localnici, care au chemat politia, transmite MEDIAFAX.

Acestia au gasit in autoturism o tanara dezbracata de la brau in jos si impuscata in ceafa, pe bancheta din fata. Tanarul a fost inghesuit in portbagaj, dupa ce a fost ucis cu doua focuri de arma.

Seria crimelor la indigo a inceput in Ialoveni, in septembrie 2010, cand un barbat si o femeie au fost impuscati cu o arma cu glont. Ea era goala de la brau in jos, iar el a fost gasit langa masina.

Dubla crima de la Ialoveni a fost descoperita tarziu si legistii nu au putut stabili daca femeia fusese violata.

In martie 2011 politistii au localizat un al treilea autoturism cu alti oameni impuscati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.