Anchetatorii au gasit, in cazul fiul managerului spitalului TBC din Baia Mare, ecstasy si substante de mare risc, la locuintele suspectilor.

Conform unui comunicat de presa transmis, vineri, de Politia Judeteana Maramures, politisti ai Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Maramures, cu sprijinul politistilor BCCO Cluj, al Politiei Judetene Maramures si ofiterilor DGIPI, sub directa coordonare a procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj, au desfasurat, joi, o actiune pe linia combaterii traficului si consumului de droguri de risc si mare risc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Au fost facute cinci perchezitii domiciliare in judetul Maramures si una in judetul Cluj, in urma carora au fost ridicate mai multe pastile suspectate a fi ecstasy si pliculete care contineau o substanta de culoare alba, posibil mefedrona si efedrina (considerate droguri de mare risc)", se arata in comunicat.

Substantele si tabletele ridicate au fost trimise laboratorului de specialitate pentru expertiza.

De asemenea, au fost puse in executare peste 20 de mandate de aducere a unor persoane din judetele Maramures, Alba, Sibiu si municipiul Bucuresti, o parte dintre suspecti fiind audiati pentru trafic si consum de droguri, iar altii in calitate de martori.

Potrivit sursei citate, in urma probatoriului administrat in cauza procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj au dispus masura retinerii pentru 24 de ore fata de I.P., din Baia Mare, iar fata de C.K., de 21 de ani, si A.R., de 23 de ani, s-a dispus obligarea de a nu parasi localitatea.

Anterior, surse din cadrul Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Cluj - Serviciul Maramures declarau corespondentului MEDIAFAX ca joi seara a avut loc o descindere la locuinta managerului Spitalului TBC din Baia Mare, Sorina Pintea.

Descinderea l-a vizat pe fiul acesteia, Ionut Pintea, care a fost retinut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, pentru trafic de droguri, afirmau sursele citate.

Citeste si:
Un elev a fost la un pas să incendieze un liceu, pentru o filmare...
VIDEO Un elev a fost la un...

Conform acestora, politistii si procurorii DIICOT au gasit in locuinta mai multe pastile de ecstasy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.