Joi, 7 aprilie 2011, incepand cu ora 19:00, se va desfasura o noua editie a evenimentului Amfiteatrul Deschis, care va avea loc in Amfiteatrul Balcescu al Facultatii de Litere, din cadrul Universitatii Bucuresti. Acest eveniment este organizat de Asociatia Team Work si il va avea ca invitat pe actorul Claudiu Bleont.

Tema celei de-a doua editii este conflictul dintre cliseic si original, dar si modul in care ne raportam la realitatea cotidiana, folosindu-ne de tiparele care ne asigura normalitatea. Suntem atat de ancorati in propriile idei incat ignoram realitatea celorlalti? Claudiu Bleont va vorbi despre preconceptii si nonconformisti intr-o societate traditionalista si puternic normata.

Claudiu Bleont este actor de teatru si film, cu o cariera de 28 de ani pe scenele romanesti si internationale. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numara Romeo si Julieta. O scrisoare pierduta si Apus de soare, de Barbu Stefanescu Delavrancea.

Amfiteatrul Deschis este organizat de Asociatia Team Work. Ideea evenimentului porneste de la modelul intalnirilor interbelice dintre studenti si personalitatile vremii. Astfel, in cadrul evenimentului, profesori si oameni de cultura din diferite domenii, teatru, film, literatura sau mass-media vin sa-si impartaseasca experienta cu generatia tanara.

Temele editiilor precedente au fost orientate spre dezvoltare si formare profesionala, avand ca invitati oameni din mediul de afaceri. Din anul 2006, invitatii apartin cu predilectie mediului cultural, printre avestia numarandu-se: Oana Pellea, Florian Pittis, Simona Popescu, Dan Puric, Catalin Stefanescu, Mircea Toma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.