O persoana a murit, iar mai multe au fost ranite, joi la pranz, dupa ce o parte dintr-un gard de beton care imprejmuieste Cimitirul Central din Constanta s-a prabusit peste mai multi trecatori, la fata locului aflandu-se echipaje ale ambulantei, ale SMURD si ale Politiei.

Potrivit primelor date, incidentul a avut loc dupa ce un stalp de beton s-a prabusit peste gardul cimitirului, provocand caderea acestuia. Persoanele care treceau prin zona au fost prinse sub daramaturi, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Constanta, pana in prezent exista certitudinea ca in urma incidentului o persoana a murit, iar alta a fost ranita, fiind transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta.

Sub gardul de beton, care s-a prabusit pe o distanta de aproximativ 50 de metri, s-ar mai putea afla si alte persoane.

La locul incidentului s-au deplasat trei echipaje ale SMURD, doua ale Ambulantei Constanta, precum si politisti si jandarmi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.