Un om al strazii a fost zidit, marti seara, alaturi de opt caini, de catre o echipa de muncitori care au turnat o placa de beton peste un grup sanitar dezafectat, fara sa stie de existenta barbatului care isi amenajase acolo un adapost.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" al judetului Constanta, o echipa de muncitori a turnat, marti, o placa de beton pentru a astupa intrarea intr-un grup sanitar dezafectat, aflat pe strada Traian, in zona peninsulara a Constantei, fara a verifica daca in interior se afla cineva.

Ulterior, dupa plecarea muncitorilor, un taximetrist a auzit zgomote din zona respectiva si a alertat autoritatile prin Serviciul 112.

La fata locului a ajuns un echipaj de interventie de la Detasamentul Oras, iar dupa aproximativ o jumatate de ora, timp in care au sapat in cimentul care nu apucase sa se intareasca, pompierii militari au reusit sa-l scoata pe barbatul blocat in interior, alatui de opt caini, transmite MEDIAFAX.

Barbatul, Gheorghe Anita, de 41 de ani, nu era ranit, dar a fost transportat la spital, unde a fost tinut timp de cateva ore sub supraveghere medicala.

Politistii constanteni au deschis o ancheta pentru a stabili cine se face cineva vinovat de producerea incidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.