Starea barbatului, impuscat in cap de un politist, este foarte grava, medicii neputand extrage glontul, a declarat purtatorul de cuvat al Spitalului "Floreasca", Bogdan Oprita.

"Este in stare foarte grava. Medicii nu au reusit sa scoata glontul care s-a oprit intr-un os. Sunt leziuni severe", a spus medicul, pentru MEDIAFAX.

Oprita a adaugat ca prognosticul in cazul pacientului este rezervat.

Barbatul a fost surprins de o patrula in timp ce, impreuna cu alti patru suspecti, luau un laptop si alte lucruri dintr-o dubita cu numar de inmatriculare francez. Politistii au chemat intariri, iar in incercarea de a-i opri pe hoti care au fugit cu masina, ei au tras in roti, au declarat surse oficiale.

Un glont, din cele 16 trase, a ricosat in ceafa unuia dintre urmariti, au spus sursele citate, insa pana la efectuarea unei expertize balistice, care sa clarifice situatia, sunt luate in considerare doar afirmatiile autorilor.

Victima a fost transportata la Spitalul "Floreasca", in coma profunda. Ranitul a fost operat, dar medicii nu au putut sa scoata glontul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.