Tribunalul Olt a respins joi cererea acestuia de eliberare provizorie sub control judiciar.

Instanta Tribunalului Olt s-a pronuntat dupa aproximativ doua ore de la incheierea sedintei de judecata, magistratii respingand solicitarea. Astfel, Bercea Mondial va fi cercetat in continuare in stare de arest, potrivit MEDIAFAX.

Bercea a solicitat instantei permisiunea de a-l lasa sa se spele pe maini, intrucat nu se simte bine, sedinta de judecata fiind reluata dupa doua minute de pauza. [Bercea Mondial cere sa fie eliberat pe motiv ca este claustrofob].

Recursul lui Bercea Mondial ar fi trebuit sa se judece miercuri, insa magistratii instantei oltene au amanat judecarea cererii pe motiv ca nu a ajuns dosarul de la Curtea de Apel Craiova. [Cum obtine un interlop permisul de conducere?].

Bercea Mondial anunta in instanta ca renunta la cei trei avocati din Craiova, urmand sa fie reprezentat in continuare de cei trei aparatori din Olt. [Bercea Mondial si "valoarea lui"].

Sandu Anghel a fost arestat de Tribunalul Olt intr-un dosar in care este cercetat pentru tentativa la omor, dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, Ionut Anghel, zis Mercedes, care a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.