Primarul Capitalei pleaca la Beijing sa faca rost de bani pentru autostrada si stadionul Lia Manoliu.

"De maine incep intalnirile cu investitorii chinezi pentru ca incerc sa aduc in Bucuresti cat mai multi bani pentru proiectele municipalitatii. Ma voi intalni cu reprezentantii Beijing Construction Engineering Group cu care incerc sa inchei un parteneriat public - privat atat pentru autostrada, cat si pentru alte proiecte de infrastructura", a declarat, luni seara, Sorin Oprescu, potrivit MEDIAFAX.

Primarul Capitalei a precizat faptul ca, avand in vedere sedinta de luni a CGMB prin care proiectului de buget i-au fost aduse 50 de amendamente de catre consilierii PDL, fiind oprita astfel continuarea mai multor proiecte, va incerca sa aduca "si mai multi bani".[Oprescu a pierdut batalia pentru buget].

"Evident ca avand in vedere ce s-a intamplat la Consiliul General voi incerca sa aduc si mai multi bani pentru finalizarea proiectelor deja incepute de municipalitate si aici ma refer la Stadionul National, Centrul Istoric sau strapungerile mai multor bulevarde care trebuie continuate sau finalizate", a precizat Sorin Oprescu.

Primarul general al Capitalei face o vizita oficiala in capitala Chinei, Beijing, la invitatia omologului sau, Guo Jinlong, pentru a gasi solutii de colaborare concrete privind unele proiecte de infrastructura in Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.