Am mituit, dar nu mai tin minte pe cine, a marturisit Bercea Mondial in fata anchetatorilor, intrebat cum a obtinut permisul.

Parchetul de pe langa Tribunalul Olt a deschis marti un dosar in care efectueaza cercetari referitoare la obtinerea permisului de conducere de catre analfabetul Bercea Mondial.

Bercea Mondial a obtinut permisul de conducere in anul 1990, la Inspectoratul Judetean de Politie Olt, relateaza Gandul, desi potrivit legislatiei, o persoana care nu stie carte nu poate obtine permisul de conducere.

Audiat la Parchet pentru dosarul in care este cercetat pentru tentativa de omor, Bercea le-a spus procurorilor de caz ca nu stie sa scrie. Intrebat cum a obtinut permisul de conducere, Bercea a raspuns simplu: "Am mituit", insa nu isi mai aminteste pe cine
.

"Eu nu pot sa-i anulez permisul decat daca instanta constata ca a fost obtinut fraudulos", a declarat comisarul sef Lucian Dinita, seful Politiei Rutiere, precizand ca acest lucru l-ar putea face Parchetul.

Citeste si: Cati Bercea Mondial sunt in Romania?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.