Teatrul Masca ofera doamnelor si domnisoarelor invitatii gratuie cu ocazia zilelor de 1 si 8 martie pentru spectacolele ce se vor juca in sala Jacques Lecoq - Cateva palme false si Iunia.

“Ziua Femeii este o sarbatoare care imbina fericit ideea de feminitate cu cea de reinnoire, verde crud, frumusete, un inceput de drum cu sperante si dorinte noi. Parerea mea este ca traim intr-un matriarhat solid si eu ca manager de teatru contez mult pe femeie”, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

“Cateva palme false”
este o neobisnuita poveste de iubire dintre un El si o Ea care se intalnesc intamplator si se iubesc timp de 20 de ani. Paul Everac, autorul textului construieste o lume plina de neprevazut, in care nimic nu este ceea ce pare a fi.

“Iunia”, un spectacol de Ioana Macarie ce aduce in atentie povestea unei artiste singure, in jur de 45 de ani, care a ales intotdeauna cariera ei de cantareata in locul familiei. Stabilitatea, siguranta si increderea unei familii nu au atras-o, tocmai pentru ca singuratatea si independenta sunt singurele lucruri care au condus-o pana acum in viata. Iuniei, interpretata intr-un mod exceptional de Ana Maria Paslaru nu-i mai raman decat regretul momentelor in care a ales singuratatea si cantecul, ca unica forma de manifestare a trairilor sale.

O poveste profunda despre alegeri si regrete, impliniri si compromisuri...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.