Aeronava militara de transport C-130 HERCULES, avand la bord 65 de cetateni romani si straini evacuati din Libia, a aterizat, duminica dimineata, in jurul orei 04.00, la Bucuresti, informeaza MApN.

Acestia au plecat de pe Aeroportul din Tripoli sambata seara, iar aeronava a facut o escala pentru alimentare pe Aeroportul din La Valletta, Malta.

O a doua aeronava militara de tip C-27 J SPARTAN a aterizat sambata, la ora 18.10, in Malta, unde va ramane in asteptare, pregatita sa decoleze de urgenta, in functie de necesarul de zboruri stabilit de MApN si MAE, transmite MEDIAFAX.

MApN reaminteste ca ministrul Apararii nationale, Gabriel Oprea, a ordonat celulei de criza din minister sa ia toate masurile necesare astfel incat sa poata fi evacuati in siguranta toti cetatenii romani care solicita acest lucru autoritatilor competente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.