Un politist din Vaslui plasa minore pe care le obliga sa se prostitueze colegilor din Politie si Jandarmerie.

Alin Remus Patrichi este anchetat pentru trafic cu minore, infractiune comisa si in timpul activitatii sale de politist.

"Cauta fete de 15, 16 ani, majoritatea din zona in care el patrula ca agent de ordine publica. Pe unele le facea la inceput iubite, dupa care le propunea sa castige bani. Pe altele le aborda direct, in uniforma. Cunostea bine zona, alege mai ales fete de liceu care veneau de la tara si aveau probleme materiale. Minorele acceptau si apoi chiar se lasau de scoala, pentru ca dadeau de gustul banului. Aveau un client pe zi, dar uneori chiar mai multi. Cea mai mare parte din bani ii oprea Patrichi, ele primeau cateva sute de mii de lei vechi", au declarat pentru Gandul surse din cadrul Serviciului de combatere a crimei organizate Vaslui

Cei mai multi dintre clienti faceau parte din randul colegilor din politie sau jandarmerie, iar tariful incasat era cuprins intre 50 si 100 de RON. Dupa ce a fost dat afara din Politie, Patrichi si-a intensificat activitatile, devenind un adevarat proxenet.

Remus Patrichi a fost dat afara din politie in toamna anului trecut, dupa ce in presa au aparut fotografii in care facea striptease, alaturi de un jandarm. In prezent, politistul este retinut de catre procurorii vasluieni si urmeaza sa fie prezentat in fata judecatorilor cu propunere de arestare pentru 29 de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.