Fundatia pentru o Societate Deschisa anunta lansarea Programului de burse la Universitatea Oxford din Marea Britanie, pentru anul universitar 2006-2007, care este finantat de Open Society Institute, Foreign and Commonwealth Office si institutia gazda.
In cadrul programului sunt oferite mai multe categorii de burse. O prima categorie sunt bursele de cercetare postuniversitara pentru persoanele inscrise la un program de doctorat, care se acorda in domeniile stiintelor socio-umane si protectia mediului si au o durata de noua luni, intre octombrie 2006 si noiembrie 2007. O alta categorie sunt bursele de trei luni, in studii sociale aplicate, pentru expertii si consultantii din sectorul public sau guvernamental care doresc sa lucreze la un proiect de cercetare intr-un domeniu cu relevanta pentru functionarea si dezvoltarea institutiei cu care colaboreaza. De asemenea, se mai acorda burse pentru studii de masterat cu o durata de 9, 10 sau 12 luni, precum si burse pentru master de 12 luni in filosofie politica la Universitatea York, intre octombrie 2006 si septembrie 2007.

Candidatii trebuie sa fie absolventi ai unei institutii de invatamant superior, pana cel mai tarziu in luna iunie 2006, sa vorbeasca fluent limba engleza si sa nu depaseasca varsta de 35 de ani la data de 1 octombrie 2006. In procesul de selectie se va acorda prioritate celor care nu au studiat pana acum in afara tarii. Data-limita de depunere a dosarelor este 24 noiembrie 2005. Interviurile candidatilor selectati vor fi organizate in saptamana 17-21 aprilie 2006.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.