Soferi din toata tara au blocat din nou benzinariile, miercuri, in semn de proteste fata de pretul mare al carburantilor.

Protestul soferilor nemultumiti a luat amploare aseara in mai multe orase din tara. Zeci de soferi au blocat mai multe statii de benzina, alimentand cu doar cateva picaturi si platind cu maruntis, potrivit Realitatea.

La Navodari, unul dintre soferi a fost amendat de politisti pentru tulburarea linistii publice, iar la Oradea 40 de tineri s-au strans in centrul orasului si au pornit spre benzinarii. "Din pacate, salarii s-au taiat, pensii s-au taiat, alocatii s-au taiat, sa taie si pretul combustibilului, care este o necesitate", a spus un oradean.

Si in Pitesti au avut loc proteste: 30 de soferi au blocat timp de peste o ora o benzinarie din oras. Tinerii spun ca astfel de proteste vor avea loc si in zilele urmatoare.

Citeste si: Ce spune Dinu Patriciu despre scumpirea carburantilor?

ANPC: Benzinariile din Capitala vand motorina cu apa



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.