Paisprezece persoane sunt puse sub invinuire pentru dare si luare de mita si, respectiv, trafic de influenta in legatura cu obtinerea si eliberarea de permise auto, in dosarul in care mai multe percheziții au loc, miercuri dimineata, la Serviciul Regim Permise Bucuresti.

Purtatorul de cuvant al Parchetului Tribunalului Bucuresti, Bogdan Staicu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca sunt derulate patru perchezitii domiciliare.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, au fost emise 24 de mandate de aducere la sediul Directiei Generale Anticoruptie.

In dosar sunt cercetati 14 invinuiti, acuzati de dare si luare de mita si trafic de influenta in legatura cu obtinerea si emiterea de permise auto, a spus Bogdan Staicu.

Urmarirea penala in cazul celor 14 persoane cercetate a inceput in ianuarie, potrivit unui comunicat transmis de Parchetul Tribunalului Bucuresti.

Procurorii au stabilit ca faptele ar fi fost savarsite in perioada iunie - decembrie 2010.

Ancheta in cadrul careia se desfasoara perchezitiile de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bucuresti este organizata de procurori ai Parchetului Tribunalului Bucuresti si ofiteri ai DGA.

Mai multi angajati ai institutiei sunt vizati in dosar, potrivit unor surse judiciare.

Ancheta a fost declansata in urma existentei unor suspiciuni privind eliberarea ilegala de permise auto


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.