In seara zilei de 5 ianuarie, Mirela Smadu (31 de ani) si Viorel Dragomir (27 de ani), din localitatea braileana Romanu, au aplicat o corectie baietelului lor, pentru ca acesta si-a facut nevoile in pat. Bataia a fost atat de severa, incat copilul a murit.

A doua zi, in jurul orelor 12.00, politistii au fost anuntati de catre un localnic despre faptul ca in locuinta lui Viorel Dragomir se afla decedat fiul concubinei acestuia, in varsta de 3 ani, scrie Adevarul. Politistii au descoperit ca minorul prezenta urme de violenta la nivelul fetei.

O echipa formata din lucratori ai Serviciului de Investigatii Criminale, coordonati de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, au desfasurat primele cercetari, in urma carora s-a stabilit ca Mirela Smadu din municipiul Braila locuia de cateva luni, impreuna cu fiul ei de 3 ani, la domiciliul lui Viorel Dragomir din comuna Romanu, judetul Braila.

Femeia a mai avut un copil care a murit, iar alti trei au fost dati in plasament., scrie Realitatea.

In urma investigatiilor, magistratii au hotarat ca mama si concubinul vor fi cercetati in stare de arest.

Procurorul criminalist a dispus retinerea celor doi, pentru 24 de ore, pentru comiterea infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte, iar in data de 8 ianuarie au fost prezentati Tribunalului Braila care a emis pe numele lor mandate de arestare preventiva, pe o perioada de 29 zile, fiind incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.