Doua persoane au murit, iar alte patru au fost ranite in urma unei explozii care s-a produs, vineri seara, intr-un centru social din Peris, judetul Ilfov.

La sosirea echipajelor de interventie, una dintre cele doua persoane era deja decedata, iar cealalta era grav ranita. Aceasta suferise rani foarte grave si era in stop cardio-respirator. Medicii au incercat resuscitarea victimei in mai multe randuri, intentionand sa o transporte la spital, relateaza MEDIAFAX.

In ciuda interventiilor, ranitul nu a mai putut fi insa salvat.

Alte patru persoane au suferit rani usoare, fiind transportate la spital de echipajele Ambulantei.

Explozia a izbucnit la un imobil din localitatea ilfoveana Peris, la fata locului fiind trimise trei autospeciale ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Ilfov si una de la Peris, a declarat, pentru MEDIAFAX, Simion Petrus, purtator de cuvant al ISU Ilfov.

Acesta a precizat ca a fost vorba de o explozie urmata de un incendiu.

Potrivit lui Simion Petrus, in imobil se aflau doar barbati.

Din primele informatii, explozia s-ar fi produs de la o centrala termica. In urma incidentului, cladirea a fost afectata, iar tavanul a cazut.

In acest caz se va efectua o ancheta pentru verificarea circumstantelor producerii exploziei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.