Doi barbati au intrat in aceasta dimineata intr-un bar din Timisoara, unde au lovit-o pe vanzatoare, careia i-au cerut incasarile. Pentru ca aceasta nu le-a dat banii, cei doi au sustras un laptop, un telefon mobil si un instrument muzical, dupa care au fugit.

In momentul jafului, vanzatoarea era singura in bar, iar dupa ce a fost atacata a alertat serviciul de urgenta 112, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Timis, relateaza MEDIAFAX.

"Intr-un bar din zona Buziasului, doi barbati au patruns in incinta, unde se afla o angajata. Au lovit-o, dupa care i-au sustras mai multe bunuri. Politistii fac cercetari pentru a-i descoperi pe faptasi”, a adaugat acesta.

Potrivit sursei citate, la momentul jafului vanzatoarea era singura in bar. Aceasta le-a declarat politistilor ca unul dintre cei doi barbati i-a dat o palma si i-a cerut banii din incasari. Pentru ca i-a refuzat, cei doi au luat doar cateva bunuri, apoi a fugit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.