Circulatia este intreunata, miercuri dimineata, pe mai multe drumuri nationale din judetele Constanta, Ialomita, Neamt, Vrancea, Braila si Prahova, precum si pe cele doua autostrazi, din cauza cetii, pe unele portiuni de drum vizibilitatea fiind redusa sub 50 de metri, a anuntat Centrul Infotrafic.
  • In judetul Constanta, pe DN22C Cernavoda - Murfatlar, DN3 Murfatlar - Constanta si DN39 Constanta - Mangalia ceata reduce vizibilitatea sub 100 de metri, scrie MEDIAFAX. De asemenea, pe majoritatea drumurilor din judet se circula in conditii de iarna, partea carosabila fiind acoperita cu un strat subtire de zapada sau gheata, peste care s-a imprastiat material antiderapant, au precizat reprezentantii Centrului Infotrafic.
  • In judetul Ialomita, pe drumurile nationale 2, 2A si 1D, in zona Urziceni, vizibilitatea este redusa sub 100 de metri, iar pe unele portiuni de drum si sub 50.
  • In judetul Braila, pe DN21(E584) Braila - Baraganu si DN2B Braila - Buzau vizibilitate este sub 50 de metri.
  • In judetul Neamt, ceata reduce vizibilitatea sub 50 de metri pe DN2 Secuieni - Sabaoani si DN15D Roman - Vaslui.
  • In judetul Vrancea, pe DN2 - centura municipiului Focsani vizibilitatea este de aproximativ 100 de metri.
  • In zona de campie a judetului Prahova, ceata reduce vizibilitatea sub 100 de metri pe DN1 Potigrafu - Baicoi si pe DN1D Albesti - Paleologu - Urziceni.
  • De asemenea, pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, intre kilometrii 11 si 64, vizibilitatea este sub 100 de metri, iar pe autostrada A2, pe tronsonul Lehliu - Cernavoda sunt "palcuri de ceata", vizibilitatea fiind redusa sub 100 de metri.

Meteorologii au anuntat ca, miercuri, va fi ceata, asociata cu chiciura, local, in sudul si estul tarii si pe arii mai restranse in rest.

Soferii sunt sfatuiti sa reduca viteza in functie de vizibilitate, sa mareasca distanta in mers intre autovehicule si sa foloseasca luminile de ceata si cele de intalnire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.