Cum nu exista inca o formula a fericirii, cu atat mai putin diferentiata pe sexe, cercetatori britanici au incercat sa determine care sunt lucurile care aduc fericirea in functie de sex.

Astfel, barbatii se declara impliniti atunci cand au parte de sex si sunt realizati pe plan profesional, in timp ce femeile considera ca se simt fericite atunci cand mananca si dupa ce isi intemeiaza o familie, informeaza site-ul newsfeed.time.com.

Pentru a ajunge la aceasta concluzie, specialistii au chestionat 5.000 de voluntari, jumatate femei, jumatate barbati, despre lucrurile care ii fac fericiti. Potrivit rezultatelor, doar 10 la suta dintre femei considera sexul singura modalitatea de a se simti fericite. Desi majoritatea femeilor au precizat ca mancarea le face sa se simta implinite, 60 la suta dintre acestea nu se simt bine atunci cand mananca in fata partenerului lor, grija care dispare odata cu inaintarea in relatie.

Citeste mai multe despre lucrurile care aduc fericirea pe www.gandul.info .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.