Vezi dupa ce program vor lucra intre 31 decembrie si 2 ianuarie, Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti (SAMB) si spitalele de Urgenta, atat pentru adulti, cat si pentru copii, din Capitala.

SAMB va avea program normal de lucru, in perioada 31 decembrie-2 ianuarie, si va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces in intreaga Capitala, solicitarile populatiei putand fi preluate la telefonul 112, informeaza MEDIAFAX.

Iata ca este lista spitalelor de Urgenta, atat pentru adulti, cat si pentru copii, care, potrivit Ministerului Sanatatii, vor asigura asistenta medicala de urgenta in perioada 31 decembrie 2010-2 ianuarie 2011:


Totodata, Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti va asigura un serviciu de garda permanent la sediul din strada Spiru Haret 14, sector 1, tel/fax: 021/3112180; 3112190.

In aceasta perioada spitalele vor functiona cu linii de garda de profil si vor acorda asistenta medicala de urgenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.