Atunci cand te gandesti cu ce sa te imbraci pentru o petrecere, trebuie sa pornesti de la premiza ca trebuie sa stralucesti in acea seara.
Nu fi pala si cuminte! Este timpul sa te distrezi, sa te simti bine in pielea ta. Petrecerea de Revelion este cel mai bun moment ca sa arati cine esti cu adevarat. Alege-ti cele mai spectaculoase tinute, adaptandu-te “etichetei” petrecerii la care mergi.


  • 1. Revelion fastuos

Adica, orice fel de petrecere care se anunta a fi mai “pretentioasa”, intr-o anume masura chiar, conservatoare. Este vorba despre o organizare fastuoasa care bine-inteles, implica si o tinuta speciala pentru acesta ocazie. In cazul acesta, cele mai potrivite sunt minunatele rochii de seara.

Mai jos aveti doua propuneri cu adevarat spectaculoase pentru o astfel de seara in care trebuie sa va permiteti sa aratati asemeni unor regine!



Sursa

  • 2. Petrecerea de Revelion, in Club

Cluburile din toata tara organizeaza petreceri speciale pentru seara dintre ani, promitand distractie “pe cinste”! Daca vei merge la o astfel de petrecere, pregateste-te sa fii speciala, originala, ca sa iesi in evidenta printre luminile disco. In acelasi timp trebuie sa te simti foarte comod pentru o noapte intreaga de zbantuiala. Sunt foarte potrivite rochitele si fustitele mini, tutuurile, topurile interesante, colantii si dresurile de diferite culori. Auriul, argintiul, materialele satinate si paietele va vor ajuta sa fiti DISCO-GLAM.




Descopera mai multe tinute pe envy.ro



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.