Un barbat in varsta de 43 de ani a fost gasit mort, duminica, in locuinta sa din localitatea Harlau, judetul Iasi. Primele indiciiarata ca acesta ar fi decedat din cauza frigului.

Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta al Judetului Iasi, barbatul a fost gasit mort in locuinta de unul dintre vecini, relateaza MEDIAFAX.

La fata locului a ajuns un echipaj al ambulantei, insa medicii nu au facut altceva decat sa constate decesul barbatului.
Conform sursei citate, primele indicii arata ca barbatul ar fi murit din cauza frigului, insa Politia a declansat o ancheta in acest caz.

Tot duminica, cinci persoane, cu varste cuprinse intre 30 si 59 de ani, din Iasi, au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) din municipiu cu hipotermie, doua dintre acestea fiind in coma, a declarat seful Unitatii Primiri Urgente a SJU Iasi, medicul Tudor Ciuhodaru.

Cele doua persoane in coma cu hipotermie sunt un om al strazii si un barbat gasit in scara unui bloc. Temperatura corpului celor doi in momentul in care au fost gasiti era de 29 - 30 de grade Celsius. Celelalte trei persoane sunt in afara oricarui pericol.

Vremea in urmatoarele trei zile

Vremea in orasul tau


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.